LEAF VEGETARIAN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 487 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leaf Vegetarian. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 10:15 Het eten was heerlijk!
8 jan 2023 om 20:34 Heerlijk eten en bezorgd op de gewenste tijd!
4 dec 2022 om 11:07 Groenten waren vers en knapperig maar helaas zat er bijna geen smaak aan. Was een beetje pittig maar voor de rest niks anders qua smaak. Ook duur voor je kreeg, zowel qua portie als qua smaak.
27 nov 2022 om 22:24 Goed smaakvol vega eten
13 nov 2022 om 20:05 Eten was erg lekker. Netjes verpakt op de afgesproken tijd bezorgd.
7 nov 2022 om 11:35 eten bereid zonder aandacht, inspiratieloos en duur (voor hetgeen we ontvingen)
5 nov 2022 om 22:43 Besteld om 18:41 uur.Eten kwam 2 uur te laat aan (20:41 uur)!!! We konden niet annuleren en moesten ergens anders iets bestellen!En met thuisbezorgd geen contact kunnen leggen,om achter te komen waarom het zo laat werd en of we konden annuleren.
28 okt 2022 om 22:08 Wederom heerlijk gegeten! Prima kwaliteit, smaakvol en met zorg bereid. Vlotte bezorging door heel vriendelijke medewerker.
8 okt 2022 om 12:02 Heerlijk eten en mooi op tijd geleverd.
7 okt 2022 om 20:56 Zoveelste bestelling en het blijft goed
5 okt 2022 om 21:43 Lieve mensen, eten snel klaar. Goeie, kruidige smaken en alles ook nog vegetarisch. Wel echt 1 maaltijd pp rekenen als je een grote eter bent ;)
19 sep 2022 om 19:36 The food was decent but it was a bit upsetting to see that there was no cutlery included in the delivery :-(