LEAF VEGETARIAN

LEAF VEGETARIAN Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 474 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Leaf Vegetarian. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 19:36 The food was decent but it was a bit upsetting to see that there was no cutlery included in the delivery :-(
7 aug 2022 om 10:15 Ik had de vis in papersaus en vond het erg lekker! Bezorgtijd zoals aangegeven.
30 jul 2022 om 20:30 rendang curry met twee pepertjes voelt aan als wel vijf pepertjes. het was veel te pittig voor wat ik verwacht had met twee pepers, ik heb het niet op kunnen eten omdat ik het te heftig vond.
16 jul 2022 om 9:10 Erg lekker. We proberen al gerechtjes uit. Helaas had mijn vriend dit keer eentje dat oke was maar mijn noedelsalade was super lekker!
2 jul 2022 om 21:39 Echt heel vies eten.
27 mei 2022 om 7:41 Too late food delivery
7 mei 2022 om 22:29 Super goed
21 apr 2022 om 20:02 Food is always delicious and hot, worth it
2 apr 2022 om 19:49 Heerlijk!! Toppers!
25 mrt 2022 om 1:23 Goed verzorgd en lekker eten
14 mrt 2022 om 21:52 De bestelling is nooit bezorgd. Na 1,5 uur wachten het restaurant gebeld. Er werd niet meer opgenomen.
11 mrt 2022 om 23:39 H E E R L I J K!